Noortje (23):

Ik voel mij energieker, minder moe en positiever

Noortje wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Noortje

Hele lange tijd heb ik getwijfeld om me in te schrijven voor Personal Body Plan. Ik was namelijk nog niet echt een fanatieke sporter en ontweek 10 van de 10 keer het krachthonk waardoor mijn trainingen saai werden en ik het nooit langer dan een maandje volhield.

Achteraf heb ik geen moment spijt gehad van mijn inschrijving. Ik kan zelfs zeggen dat ik er nu van baal als ik een training mis. Vanwege mijn dag-, avond- en nachtdiensten vond ik het soms lastig plannen maar hierin kreeg ik steun en passend advies van mijn Personal Body Coach Kirsten. Vooral doen wat goed voelt.

Qua voeding heb ik zoveel meer inzicht gekregen, waardoor ik mijn eten ook veel meer waardeer. Ik ben bewust bezig maar kan nog steeds genieten van een wijntje en etentjes. Balance is the key!

Ik had van tevoren nooit gedacht zo’n omschakeling te kunnen maken in een paar maanden tijd. Ik voel mij energieker, minder moe en positiever. Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt en kijk uit naar wat er nog meer kan komen.

— Noortje

Het plan van Noortje

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Noortje

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4836 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.