Chayenne (23):

Ik voel mij energiek, fit, zelfverzekerd en heb nog meer doorzettingsvermogen

Chayenne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Chayenne

Ik koos er opnieuw voor om te starten met Personal Body Plan.

Op 31 oktober 2020 kreeg ik een wegraking tijdens een buitenrit op het paard. Ik werd pas wakker toen de ambulancebroeder boven mijn hoofd hing en voordat ik het wist lag ik in de ambulance onderweg naar het ziekenhuis, hier moest ik twee dagen verblijven.

Na verschillende onderzoeken is het nog steeds niet duidelijk wat er die dag is gebeurd.

Ik kreeg in het ziekenhuis direct te horen dat ik drie maanden niet mocht autorijden, paardrijden of werken. Ik moest drie maanden verplichte rust nemen.

Op dit moment ging de knop om, ik had genoeg tijd om mijn leefstijl aan te passen en ik schreef mij na twee jaar opnieuw in voor Personal Body Plan.

Ik begon met de PBP@home workouts, volgde de gedragslessen en ging goed letten op mijn voeding. De eerste weken gingen als een speer en ik zit ondertussen weer helemaal in de flow.

Mijn zes maanden zitten erop maar ik ga door, ik heb besloten om weer zes maanden te verlengen en door te gaan met de liefste en meest begripvolle Personal Body Coach! Ze is altijd lief, begripvol en motiverend.

De teller staat op -10kg en ik ben ontzettend trots dat ik ervoor gekozen heb om weer te starten, anders weet ik zeker dat ik in die drie maanden thuis alleen maar zwaarder was geworden.

— Chayenne

Het plan van Chayenne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Chayenne

Joyce van de Scheur (31)

4.77 / 5

2146 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.