Martina (24):

Ik voel me sterk, fit en zelfverzekerd

Martina wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Martina

Voor ik begon met mijn Personal Body Plan schommelde ik al jaren in gewicht. Ik was al vaker veel afgevallen, maar die kilo’s vervolgens ook allemaal steeds weer aangekomen. Ik voelde me vaak onzeker, waardoor ik ook minder extravert durfde te zijn dan ik eigenlijk ben.

Ruim een jaar geleden begon ik met mijn Personal Body Plan met Personal Body Coach Charlotte de Ruiter. Inmiddels ben ik al bezig met mijn derde periode Personal Body Plan met Whitley als mijn Personal Body Coach.

Sinds ik ben begonnen met mijn Personal Body Plan ben ik zo veel zelfverzekerder geworden en heb ik veel meer kennis over welke voeding werkt voor mij. Ik durf nu meer te genieten van bijvoorbeeld uit eten gaan, zonder me meteen schuldig te voelen. Ook heb ik heel veel plezier gekregen in het sporten, wat ik van tevoren nooit had kunnen bedenken!

Ik voel me sterk, fit en zelfverzekerd. Ik raad het zeker iedereen aan om te beginnen, wat je doel ook is. Het geeft je houvast en je leert veel over voeding en training, maar vooral ook over jezelf.

— Martina

Het plan van Martina

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.