Joyce:

Ik voel me mentaal en fysiek sterker

Joyce wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Joyce

Ik ben in september 2016 begonnen met Personal Body Plan. Het begin was echt even moeilijk omdat ik compleet uit mijn comfortzone moest stappen, maar ik hield het vol en nu ben ik zo blij dat ik eraan begonnen ben!

Ik zat totaal niet lekker in mijn vel. Sporten deed ik al even niet meer en ik at bijna alles wat ik voor handen kreeg. Ik zag er dus ook best tegenop om met Personal Body Plan te beginnen, maar ik wist ook dat er iets moest gebeuren.

Door Personal Body Plan en door hulp van mijn coach Marinke ben ik veel bewuster gaan eten en ik kan nu ook niet meer zonder de sportschool. Dat laatste had ik nooit van mezelf verwacht, en ik kan er nog steeds weleens verbaasd over zijn. Er zijn nog best wel momenten dat ik geen zin heb om te gaan, maar ik weet nu waar ik het voor doe dus ga ik gewoon. Ik voel me mentaal en fysiek veel sterker dan een half jaar geleden, en dat voelt super goed natuurlijk!

— Joyce

Het plan van Joyce

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Joyce

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2888 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.