Nicole (26):

Ik voel me zelfverzekerder en energieker

Nicole wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nicole

Het beginnen met Personal Body Plan heeft mijn levensstijl totaal veranderd. Ik ben altijd veel bezig geweest met krachttraining en voeding, maar zonder spannende resultaten. Ik ben nooit echt dik geweest, hoefde ook niet echt af te vallen, maar wilde wel graag wat strakker in mijn lijf komen.

Sinds ik gestart ben met Personal Body Plan ben ik echt veranderingen in mijn lichaam gaan zien. De combinatie tussen het tracken van mijn voeding, de inhoud en opbouw van mijn trainingen en de mindset zijn echt een eye-opener geweest. In het plan is echt voldoende ruimte voor lekker eten, zolang je hier maar bewuste keuzes over maakt. Mijn Personal Body Coach Joyce helpt me hier goed in door te adviseren en ze denkt echt met me mee. Ik hoop, nu de sportscholen weer open zijn, om nóg meer resultaat te mogen boeken!

— Nicole

Het plan van Nicole

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nicole

Joyce van de Scheur (31)

4.77 / 5

2055 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.