Melissa (24):

Ik voel me zelfverzekerd, energiek en krijg heel veel complimenten

Melissa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Melissa

Ik ben door Personal Body Plan in het fitste jaar van mijn leven terecht gekomen. Ik voel me zelfverzekerd, energiek en krijg heel veel complimenten.

Ik ben heel trots op wat ik bereikt heb, maar wil nog steeds een stapje verder en dat ga ik ook zeker doen met hulp van mijn Personal Body Coach. Als het even minder gaat, door een blessure bijvoorbeeld, dan zal hij altijd zeggen ga verder op je eigen manier. Doe wat goed voelt voor jou. En ik kan beamen dat je daardoor nog steeds resultaat bereikt. Het belangrijkste is dat je ook in jezelf gaat geloven dat je alles kan.

Mijn Personal Body Coach Bart motiveert me als het even wat minder gaat en geeft me net die extra zetjes die ik nodig heb.

— Melissa

Het plan van Melissa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Melissa

Bart Wiendels (25)

4.6 / 5

42 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.