Romy (26):

Ik voel me veel energieker!

Romy wilde afvallen en fit worden en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Romy

Nadat ik vorig jaar augustus voor het eerst ging samenwonen en in oktober de tweede sluiting van de sportscholen er doorheen kwam vlogen bij mij de kilo’s eraan. Ik was compleet de controle over mijn voeding kwijt. Ik wist altijd wel wat de betere en de mindere voedingsstoffen zijn voor je lichaam maar de juiste keuzes maken deed ik niet. Ik ben altijd heel sportief geweest maar toen de sportscholen dicht gingen was mijn motivatie en doorzettingsvermogen compleet weg.

Ongeveer 3 jaar geleden heb ik Crossfit ontdekt, hierin kan ik echt mijn ei kwijt. Toen ik op zoek ging naar een Personal Body Coach wilde ik dat mijn coach hier ook kennis van heeft. Esmee Crossfit zelf ook en wanneer ik nieuwe doelen voor mezelf stel toont zij altijd interesse.

Ik ben nu een half jaar bezig met Personal Body Plan en de bewuste keuze maken is nu geen moeten meer. Ik heb veel plezier in het maken van bewuste keuzes. Elke keer weer variëren met mijn ontbijt vind ik super leuk om te doen, ik maak combinaties waarvan ik eerst het bestaan niet eens weet.

Niet alleen in de ondersteuning met sporten is Esmee een top Personal Body Coach. Esmee heeft antwoord op al mijn vragen en qua voeding kan ik veel van haar leren. Soms vraag ik haar om mee te kijken naar mijn voeding en zij komt dan met aanvullingen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben.

Ik ben onwijs blij met mijn keuze om te starten met Personal Body Plan, ik voel me lekkerder in mijn vel en ben energieker. Mede door Esmee heb ik het plezier in sporten en voeding weer teruggevonden!

— Romy

Het plan van Romy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Romy

Esmée Sluijs (28)

4.65 / 5

228 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.