Britt (28):

Ik voel me veel beter in mijn vel en heb me nog nooit zo energiek gevoeld. 

Britt wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Britt

Al een paar jaar was ik niet helemaal tevreden met mijn lichaam. Ik vond mezelf zeker niet dik, maar mijn lichaam mocht wel wat strakker worden en er konden een paar kilo’s vanaf. Ik begon steeds met diëten maar hield dit maar een paar weken vol. Altijd was er wel een (slecht) excuus om te stoppen met het dieet.  

Zo kwam ik erachter dat ik een stok achter de deur nodig heb en door mijn lieve Personal Body Coach van Personal Body Plan houd ik het nu nog steeds goed vol door de goede tips die ze me geeft qua voeding en training!  

Ik voel me veel beter in mijn vel en heb me nog nooit zo energiek gevoeld. Het is ook erg gemakkelijk vol te houden omdat je zelf bepaalt wat je eet en het dus niet voelt als een dieet. Ik kan het iedereen aanraden! 

Anne Lotte is mijn stok achter de deur! Ze geeft me vaak goede tips voor gezonde recepten en ze toont veel interesse! Als ik vragen heb, geeft ze uitgebreid antwoorden waar ik echt iets aan heb. 

— Britt

Het plan van Britt

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Britt

Anne Lotte de Weerdt (32)

4.7 / 5

1597 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.