Anne:

Ik voel me sterk!

Anne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne

Cliché maar waar, wie had dat gedacht? Ik een voorbeeld voor anderen? Als je mij een paar maanden geleden had verteld dat mijn foto gedeeld zou worden door PBP, had ik je uit gelachen. Maar ik ben enorm trots op mezelf!

Als jong meisje ben ik gepest op de lagere school. Hierdoor was onzeker en maakte ik moeilijk nieuwe vrienden. Ondanks mijn onzekerheid durfde ik altijd van de gebaande paden af te wijken en keuzes te maken waar ik zelf volledig achterstond, puur op gevoel. Een jaar geleden kwam het besef dat ik trots op mezelf mag zijn. Ik heb me niet onder laten sneeuwen door de pesters en ik heb mij ontwikkeld tot iemand waar ik trots op ben! Een ambiteuze, sterke en zelfbewuste jonge vrouw.

Puur op gevoel heb ik ook gekozen voor PBP. Mentaal had ik het afgelopen jaar dan al veel ontwikkeling doorgemaakt, fysiek was het een ander verhaal! Ik wil deze mentale ontwikkeling kracht bij zetten door de onzekerheid over mijn lichaam aan te pakken. Want hoe sterk ik mij ook voelde, mijn lichaam gooide roet in het eten. Mijn onzekerheid kwam weer om de hoek kijken en ik voelde me verdrietig als ik foto’s van mezelf zag. ‘Verdomme Anne, daar ga je weer!’ dacht ik. Tijd voor verandering. Ik schreef me in voor PBP… hartstikke eng vond ik dat! Maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan.

Ik voel me sterk en voor het eerst in mijn leven minder onzeker over mijn lichaam. Ik geniet van het sporten (dat had ik écht niet gedacht) en van de heerlijke dingen die ik eet. Maar het meest geniet ik van het gevoel, het gevoel dat ik voor mezelf kies! Laat die zomer maar komen (het duur nog even, maar….), als jullie me zoeken lig ik in m’n bikini op het strand!

PS: Mijn lieve coach Eva Luna Poorthuis, bedankt tot nu toe!

— Anne

Het plan van Anne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.