Anne (26):

Ik voel me nu super sterk!

Anne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne

Ik ben meer dan een jaar geleden begonnen met Personal Body Plan. Ik zag mijn zusjes foto’s en was zo trots op haar, dat ik besloot dat ik dit ook wilde.

De eerste maanden vlogen de kilo’s er af, ik had plezier in de trainingen en kreeg mn voeding goed onder controle. Mijn buikpijn en hoofdpijn verdween en ik zat goed in m’n vel. Later kwam ik in een persoonlijke dip en had veel moeite Personal Body Plan vol te houden.

Ik heb alles op een lager pitje gezet en besloot eerst aan mijn mentale gezondheid te werken. Ik ging me steeds beter in mijn vel voelen en pakte Personal Body Plan weer op met een nieuwe Personal Body Coach. Ik voel me nu super sterk! Het blijft een hobbelige weg waarin je constant keuzes aan het maken bent. Een jaar lijkt lang, maar dit is het begin van een nieuwe levensstijl en het duurt even om die stevig neer te zetten.

Mijn Personal Body Coach Demi oordeelde niet maar stelde vragen waardoor ik zelf actief moest nadenken waarom en hoe ik bepaalde dingen doe.

— Anne

Het plan van Anne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anne

Demi Kromheer (29)

4.67 / 5

219 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.