Matthijs (32):

Ik voel me mede door Personal Body Plan zelfverzekerder, gezonder en energieker

Matthijs wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Matthijs

Hoi, ik ben Matthijs. 32 jaar en woon in Amsterdam. Ik heb in december vorig jaar besloten te starten aan Personal Body Plan. Zelf was ik 5 weken ervoor uit mezelf begonnen met trainen. 5 dagen voor 5 weken lang! Dit beviel me zo goed dat ik zocht naar iets wat me de structuur zou geven waardoor zoveel trainen “normaal” zou worden.

Personal Body Plan sloot hier perfect op aan dus heb ik besloten gelijk 2 x 18 maanden te nemen. Het grote verschil is dat ik nu veel meer bewust ben van wat ik binnen krijg en wat voeding doet met je lichaam en je energie balans. Ik heb gekozen voor het fat ripping programma, want ook ik wil deze zomer strak de zomer in.

Door de gedragslessen en mijn Personal Body Coach Leroy ben ik me bewuster van het proces. Hoe ik een oefening juist moet uitvoeren, hoe ik op een juiste manier moet herstellen en hoe ik m’n voeding juist kan bijhouden, beginnen nu langzaam aan een routine en gewoonte te worden. Ik voel me mede door Personal Body Plan zelfverzekerder, gezonder en energieker. En het creëert bij mij een stabiele factor fysiek en mentaal.

De coaching van Leroy heeft me een hele hoop nieuwe inzichten gegeven. Niet alleen op het gebied van trainen en oefeningen maar ook op mentaal gebied. Het is fijn om iemand te hebben die je raad kan geven maar je ook kan toespreken op je gedrag.

— Matthijs

Het plan van Matthijs

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Matthijs

Leroy Degener (33)

4.69 / 5

1157 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.