Chloë (28):

Ik voel me lekker in mijn vel, heb weer plezier in het sporten, geen schuldgevoel meer als ik eens wat teveel eet of drink en heb meer kennis van zaken.

Chloë wilde en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Chloë

Ik ben gestart met Personal Body Plan omdat ik beter in mijn vel wilde zitten. Ik had in mijn hoofd een ideaal gewicht waar ik naartoe wilde, maar toen ik dit bereikt had was ik eigenlijk nog niet echt tevreden (zoals het meestal werkt).  

Ik ging op dat moment verhuizen en liet het voor mijn gevoel allemaal een beetje los. Ben blijven trainen met Personal Body Plan maar minder op mijn voeding gelet dan ik voorheen deed. Ik kwam aan en baalde hiervan. Pakte het weer op en ging weer gezond eten maar bleef steeds op gewicht.  

Ik baalde enorm, tot ik een progressie foto maakte en eens ging vergelijken met het moment waarop ik mijn streefgewicht behaald had. Wat denk je? Alleen het gewicht was anders! De centimeters waren verder zo goed als hetzelfde gebleven en ik zag fijn wat spierdefinitie. Zo leerde ik dat je gewicht dus inderdaad niet alles zegt (en dus geen stom fabeltje) en ik vond dat dit een verhaal was dat echt wel gedeeld mocht worden aangezien we allemaal enorm gefocust zijn op de weegschaal. In overleg met mijn coach Leroy heb ik toen besloten mijn resultaten te delen! 

Ik voel me lekker in mijn vel, heb weer plezier in het sporten (sta nu om 6.30u in de gym voor een goede start van de dag), geen schuldgevoel meer als ik eens wat teveel eet of drink en heb meer kennis van zaken. 

Leroy heeft heel veel gemotiveerd en ondersteund, heeft me tips gegeven bij mijn blessure en als ik mentaal even helemaal vastliep was hij er altijd met tips. 

 

 

— Chloë

Het plan van Chloë

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Chloë

Leroy Degener (34)

4.69 / 5

1157 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.