Ingrid (44):

Ik voel me goed en dat is toch het belangrijkste!

Ingrid wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ingrid

Ik was niet geheel ontevreden met mijn lichaam. Ik sportte al regelmatig en at goed en gezond. Toch begon ik me te ergeren aan het feit dat ik ‘een extra jasje’ aanhad. Ik had nooit een buikje en zat niet eerder zo ruim in mijn vel.

Het feit dat ik inmiddels de 40 ben gepasseerd helpt natuurlijk ook niet mee. Ik besloot wat hulp in te schakelen om me te helpen dat extra laagje weg te krijgen en weer wat strakker te worden. Ik heb het Fat Burning Plan gevolgd en ben al best tevreden. Ik ben niet eens veel veranderd in de cijfers, maar zie er wel al anders uit. En ik heb niet eens heel anders gegeten dan ik al deed! Het zijn vooral de niet te moeilijke, regelmatige oefeningen die me strakker maken, en het invoeren van mijn eten die me doen inzien wat ik nou eigenlijk allemaal binnenkrijg en wat dat doet voor mijn dagelijkse doelen. Ik voel me goed en dat is toch het belangrijkste!

In het begin had ik echt nog wel eens de behoefte aan een zak m&m’s of een pak koekjes, nu is een handje genoeg. Ik heb geen behoefte meer aan de hele zak. Mijn behoefte is vervuld met een paar m&m’s of twee koekjes. Onbewust bekwaam? Of sneller aan mijn zoettax?

Mijn Personal Body Coach Else heeft me doen inzien dat het niet erg is als je eens een keer pizza of patat eet, of een biertje of een wijntje drinkt. En dat het niet erg is als je eens een training overslaat. Overcompenseren heeft geen zin. Ga gewoon weer met frisse moed verder waar je was gebleven en het komt goed.

 

— Ingrid

Het plan van Ingrid

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ingrid

Else van der Poel (45)

4.51 / 5

722 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.