Ellie (29):

Ik voel me fitter en een stuk rustiger in mijn hoofd

Ellie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ellie

Na mijn zwangerschap ben ik gestart met Personal Body Plan onder begeleiding van Personal Body Coach Marinke Termorhuizen.

Zelf vind ik dit een prettige manier van afvallen en werken aan een gezonde leefstijl.
Ik begin mij weer wat zekerder in mijn vel te voelen en ik word weer vrolijk als ik in de spiegel kijk. Toen er even niet veel verandering kwam in de resultaten vertelde mijn coach dat dat niet erg is, we snel de draad weer oppakken en het budget qua calorieën wat aanpassen. Hierna zag ik weer een dalende lijn in mijn gewicht.

De progressie-foto’s motiveren mij om door te gaan.

Mijn Personal Body Coach is een rustige, vriendelijke en altijd positieve meid die mij gerust stelt wanneer het even minder gaat en mij complimenten geeft bij goede resultaten en doelen.
Ik heb een super Personal Body Coach die mij helpt met doelen te stellen voor elke week en geeft hele handige tips! Marinke is mijn stok achter de deur.

— Ellie

Het plan van Ellie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ellie

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2884 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.