Kiona (43):

Ik voel me fit en veel meer zelfverzekerd

Kiona wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kiona

Ik kwam vorig jaar met een burn-out thuis te zitten. Ik besteedde toen veel aandacht aan mijn hoofd. Om die op te ruimen was er even geen aandacht voor mijn lijf. Ik wilde vooral proberen lief te zijn voor mijzelf, met als resultaat dat ik zeven kilo zwaarder werd en ik daarvoor ook al nooit tevreden was over mijn omvang.

Toen mijn hoofd eenmaal met de juiste begeleiding opgeruimd was ontstond er weer ruimte om voor mijn lijf te gaan zorgen, want bij een fris hoofd hoort ook een fit lijf. Ik zag de resultaten op social media voorbij komen en toen heb ik me s’avonds in bed aangemeld. Ik wilde dit ook. .

Ik ben nu 20 weken bezig en ben nu al meer dan 11 kilo kwijt. Ik voel me fit en gezond. Ik wil nog een paar kilo eraf en dan doorgaan met het Muscle Shaping Plan. En opzicht kost het mij niet eens zoveel moeite, ik voel me fijner dan ooit dus terug naar mijn oude gewoontes wil ik niet meer.

Ik ben erg tevreden over mijn Personal Body Coach Puk. Ze is erg positief en lief ingesteld. Precies de aanpak die ik prettig vind. Ze ziet overal wel weer de zonnige kant van in en geeft me de boost om weer vol enthousiasme door te gaan. Ze geeft me goede tips en voedingsadviezen omdat mijn darmen snel verkeerd reageren op bepaalde voeding. Ik had dit niet zonder haar gekund en blijf dan ook nog heel graag onder begeleiding van haar fijne aanpak.

— Kiona

Het plan van Kiona

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kiona

Puk Kooiman (44)

4.7 / 5

1691 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.