Marissa (31):

Ik voel me fit en lekkerder in m’n vel

Marissa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marissa

Ik begon in mei aan het “fitgirl” leven.

Meer bewegen en minder eten was het motto en dat ging me prima af. Ik was in september inmiddels meer dan 11 kilo kwijt, alleen ook mijn grenzen onderweg wat verloren. Ik at weinig calorieën en sportte 6 keer per week. Ik besloot me in te schrijven voor Personal Body Plan en met succes!

Mijn Personal Body Coach Mandy Oomens hielp me bij het omhoog gaan in calorieën, de weg vinden in een houdbaar sportschema en heeft onderweg ook continu handige tips om de leefstijl eigen te maken en lekkere recepten. In de 26 weken Personal Body Plan ben ik bijna 11  kilo en aardig wat centimeters verloren. Ik ben er nog niet helemaal, maar al wel heel tevreden met het resultaat tot nu toe. Nu focus op strakker worden 💪

 

— Marissa

Het plan van Marissa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.