Yummee:

Ik voel me fit en lekker in mijn vel

Yummee wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Yummee

Voordat ik met Personal Body Plan begon was ik al langere tijd geïnteresseerd in fitness en voeding aanpassen op mijn doelen.Het probleem was alleen dat ik continu het idee had dat ik geen resultaat behaalde en dus elke keer weer wat anders ging proberen waardoor ik geen idee had waar ik mee bezig was. Ik besloot me op te geven voor Personal Body Plan en deze methode langere tijd vol te houden.

Door alles wat ik heb geleerd met Personal Body Plan door middel van de vier kernaspecten gedrag, voeding, training en herstel en met enorme dank aan mijn super lieve Personal Body Coach Ikaika kan ik eindelijk zeggen dat ik resultaat heb behaald. Maar nog belangrijker is dat ik dit ook daadwerkelijk zelf inzie, en dat ik blij en tevreden ben met hoe ik er nu uitzie. Een nieuw doel voor de komende tijd? Mijn calorie inname stap voor stap weer verhogen en zorgen dat er iets meer spiermassa bij gaat komen!

– Yummee

— Yummee

Het plan van Yummee

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.