Pascalle (50):

Ik voel me er heel goed bij en het kost mij totaal geen moeite om het zo vol te houden

Pascalle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Pascalle

Ik ben bijna een jaar geleden met Personal Body Plan begonnen omdat ik wat fitter in mijn lijf wil blijven. De jaartjes gaan toch tellen!

De combinatie van gewoon kunnen blijven eten en thuis sporten is voor mij goed vol te houden omdat ik dat kan doen wanneer ik dat wil.
Ik voel me er heel goed bij en het kost mij totaal geen moeite om het zo vol te houden.

Ik eet echt nog wel chocola en frites maar in proportie… voor mij werkt de 80/20 regel heel goed.

De tips en tricks die ik van mijn Personal Body Coach Anne Lotte krijg zijn heel waardevol en helpen me om mijn doel te bereiken. Nu… een jaar later ga ik proberen wat meer spieren op te bouwen maar ik blijf wel thuis trainen, dit is voor mij een hele leuke uitdaging!!

Anne Lotte heeft me heel veel tips gegeven over eten en recepten, en als ik vragen heb over oefeningen die niet zo goed lukken heeft ze altijd wel een alternatief voor me. Ze is een goede stok achter de deur en met vragen kan ik altijd bij haar terecht. Ik heb een goede klik met haar.
Mede doordat ze me coacht hou ik me goed aan mijn plan want ik wil geen flater slaan natuurlijk!

 

— Pascalle

Het plan van Pascalle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Pascalle

Anne Lotte de Weerdt (31)

4.7 / 5

1568 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.