Naomi (39):

Ik voel me eindelijk weer mezelf!

Naomi wilde afvallen en fit worden en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Naomi

Eind 2018 raakte ik zwanger en al heel snel werd duidelijk dat ik er alleen voor kwam te staan. Met de geboorte van mijn zoontje veranderde mijn leven radicaal. Van vier keer in de week Crossfit en altijd in de weer, werd ik een moeder met daarnaast een fulltime baan en geen tijd voor mezelf.

Zeker in het eerste jaar was ik alleen maar bezig met overleven en het wennen aan dit nieuwe leven. Sporten en voor mezelf zorgen schoot er volledig bij in. Ik raakte mijn zwangerschapskilo’s niet kwijt en voelde me heel onzeker en slecht in mijn vel zitten. De knop moest om en ik dacht dat wel te kunnen, maar dat bleek niet het geval. Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje via Instagram en besloot me in te schrijven. Zeer gemotiveerd ging ik ermee aan de slag. Voor mij werkt het heel goed en wetende dat mijn Personal Body Coach meekijkt is echt een fijne stok achter de deur.

Mijn maaltijden ging ik preppen in het weekend, en meteen ook voor mijn zoontje, waardoor het doordeweeks allemaal goed te regelen is. Voor de trainingen kocht ik wat kleine attributen om thuis te sporten. Na het opheffen van enkele c-maatregelen vond ik in de buurt een sportschool met kinderopvang waardoor ik, samen met een oppas elke woensdag, in ieder geval drie keer per week in de sportschool kan sporten. Daarnaast blijf ik thuis trainen.

Weer sporten geeft me echt energie en even de tijd m’n hoofd leeg te maken. Mijn Personal Body Coach Jasper was er daarnaast elke week voor goede adviezen, feedback en een positieve impuls! Inmiddels ben ik ruim 7 maanden verder en al meer dan 15 kilo, en vele centimeters, kwijt. Ik voel me eindelijk weer mezelf! Voorlopig ga ik zeker nog even door met Personal Body Plan, ik ben benieuwd wat ik nog meer kan bereiken.

— Naomi

Het plan van Naomi

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Naomi

Jasper Tump (35)

4.67 / 5

248 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.