Dionne (32):

Ik voel me een stuk energieker en zelfverzekerder

Dionne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Dionne

Inmiddels ben ik bijna een jaar bezig met Personal Body Plan en wat voel ik me goed.
Ik ben niet alleen maar bezig met mijn doelen halen, maar ik kan nu tegelijkertijd ook lekker genieten. Ik heb geleerd hoe ik de juiste balans creëer in voeding en bewegen.

De persoonlijke trainingschema’s van Personal Body Plan helpen bij ontzettend in de gym. Ze dagen me uit en zorgen voor progressie. Waar ik in het begin erg zoekende was in de sportschool, kan ik door Personal Body Plan nu mijn weg vinden.

Ik kon me altijd erg schuldig voelen als ik slechter gegeten had en viel daardoor terug in mijn oude eetpatroon. Nu ik de juiste balans heb, kan ik ook genieten van wat minder goed eten en blijf ik in balans.

Mijn Personal Body Coach Tamara weet mij op de minder gemotiveerde momenten weer te motiveren door de juiste dingen te zeggen. Ook wanneer het even minder gaat, denkt ze mee ik hoe ik het weer op kan pakken. Tamara is meegaand maar ook duidelijk. Ze geeft goede tips qua voeding en training.

 

— Dionne

Het plan van Dionne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Dionne

Tamara Quezada (26)

4.6 / 5

651 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.