Mariëlla (27):

Ik voel me beter in mijn vel en ik heb een positiever zelfbeeld gekregen!

Mariëlla wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mariëlla

Hai! Ik ben Mariëlla, getrouwd met een leuke man en we hebben twee kindjes. Ik werk parttime in de logistiek.

Sinds 2019 ben ik bezig met Personal Body Plan en vanaf dat moment word ik ook al gecoacht door mijn Personal Body Coach Kelly. Kelly heeft mij niet alleen fysiek, maar ook mentaal enorm laten groeien. Ze weet precies mijn valkuilen en ze is op z’n tijd ook wel even streng.

Waar ik voornamelijk tegen aan loop? Emotie-eten. Letterlijk dat. Gewoon eten zonder daar echt bij na te denken. Iets wat mij zelf niet lukte het te doorbreken. Ik weet nu steeds meer de balans te vinden en heb dit resultaat dan ook behaald terwijl ik elke dag geniet van een stukje chocolade of iets dergelijks.

Natuurlijk mag het van mij allemaal nog wel wat strakker, maar ik ben tevreden met het resultaat wat ik tot nu toe heb behaald.

Ook mentaal heb ik al stappen gezet. Ik heb een veel positiever zelfbeeld. Ik zit al zoveel beter in mijn vel. Natuurlijk heb ik ook nog weleens momenten van ups en downs. Dat ik mezelf soms nog zie al 30 kg zwaarder. Ik ben er nog niet, maar we maken progressie!

Ik raad iedereen aan om te starten met Personal Body Plan. Het is echt zoveel meer dan ‘de stok achter de deur’.

— Mariëlla

Het plan van Mariëlla

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mariëlla

Kelly Blom (36)

4.73 / 5

801 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.