Monique (33):

Ik voel me al een stuk beter in mijn vel!

Monique wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Monique

Eerder heb ik al meegedaan met Personal Body Plan. Dit was voor mijn twee zwangerschappen en daar bereikte ik toen ook fijne resultaten mee. Nu ben ik weer lekker bezig met mijn Personal Body Plan en ik moet zeggen dat ik super trots ben op wat ik zie op de foto. Ik voel me al een stuk beter in mijn vel.

Doordeweeks ben ik wat strikter met het invullen dan in het weekend. Zo houd ik in het weekend ruimte over. Het is voor mij weer steeds meer een lifestyle aan het worden. Dit betekent dat ik in het weekend ook gewoon een patatje etc. kan eten.

Mijn Personal Body Coach Margreet is een lieve vrouw, die mij de adviezen geeft waar nodig. Ze motiveert mij om weer verder te gaan als het even niet wilt lukken. Echt een toppertje! Ik ga lekker door en hoop over een half jaar weer te kunnen zijn waar ik was in de tijd voor mijn zwangerschappen.

— Monique

Het plan van Monique

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Monique

Margreet Folman (37)

4.78 / 5

458 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.