Jolien:

Ik vind sporten nu stiekem toch wel heel leuk

Jolien wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jolien

Ik ben begonnen met Personal Body Plan doordat ik zag hoe goed dat ging bij mijn vriend. Ik heb er totaal geen spijt van gehad, ik was een echte ‘snoepkont’ en ik vond alles lekker wat ongezond was. Nu kan ik juist genieten van het gezonde eten! Dat is het allerbeste wat ik geleerd heb, genieten van gezond eten.

Ik heb ook nooit goed geweten wat je nu in wat voor porties mocht eten, dat was voor mij het moeilijkst. Mijn Personal Body Coach heeft me hier zeker goed in geholpen! Sporten vond ik ook altijd verschrikkelijk, maar hier heb ik nu een fijn ritme in gevonden.

Ik ben trots op wat ik in totaal heb bereikt, ik had nooit verwacht dat ik die mindset kon omzetten. En dat ik het sporten nu stiekem toch wel erg leuk vind!

De begeleiding van mijn Personal Body Coach Eva is echt top en ik ben nog steeds heel erg blij met haar!

— Jolien

Het plan van Jolien

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.