Leonie:

Ik vind het zo bizar hoe mijn lichaam er na 12 weken uitziet

Leonie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Leonie

Al jaren was ik bezig met afvallen en op gewicht blijven. En dat op gewicht blijven lukte mij redelijk, maar om nu te zeggen dat ik blij was met mijn lichaam? Door te sporten kon ik blijven eten wat ik at, maar ik zag niet het resultaat wat ik eigenlijk wilde.

Na twee zwangerschappen wilde ik graag weer trots zijn op mijzelf en daar moest ik wel iets voor doen. Wat vond ik het spannend om deze stap te nemen, maar wat heb ik daar zo geen spijt van. De eerste foto’s die ik van mijzelf moest maken vond ik erg confronterend en maakte me nog bewuster dat ik aan mijzelf wilde werken. Ja er moest een knop om, maar wat ik zo fijn vind is dat Personal Body Plan geen dieet is.

Het sporten kan ik goed combineren met mijn gezin en ik geniet er van. Vragen die ik heb, adviezen of even mijn verhaal kwijt kan ik altijd kwijt bij mijn Personal Body Coach Cindy. Wat heb ik haar de eerste weken nodig gehad. Je bent een schat!

Door Personal Body Plan heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ik vind het zo bizar hoe mijn lichaam er na 12 weken uitziet. In positieve zin. Ik ben heel benieuwd naar de volgende 12 weken. Ik heb er zin in!

— Leonie

Het plan van Leonie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.