Judith (32):

Ik vind het fijn dat ik zelf kan beslissen wat ik eet

Judith wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Judith

Vanwege medicatie was ik 6 kilo aangekomen. Het lukte me niet om deze er weer af te krijgen. Personal Body Plan was de uitkomt voor mij.

Ik vind het fijn dat ik zelf kan beslissen wat ik eet. Een wijntje of een patatje af en toe kan best. Ik heb in het afgelopen jaar geleerd om een goede gezonde basis te hebben. Ik heb meer energie dan dat ik me kan herinneren.

Ik ben dus niet alleen blij met de kilo’s die eraf zijn maar ook de energie die ik nu heb en een leefstijl die ik ook nu gewoon vol blijf houden. Dit alles was me zonder mijn Personal Body Coach Linda (@linda_blanket_coach_pbp) niet gelukt. Haar positieve energie motiveert mij, en ze wil echt het beste in je boven brengen!

Linda is een hele fijne coach, haar positieve energie motiveerde mij enorm. Ze wil echt het beste in je naar boven brengen.

— Judith

Het plan van Judith

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Judith

Linda Blanket (38)

4.56 / 5

2196 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.