Shane (31):

‘’Ik viel 17 kilo af tijdens het Fat Ripping plan en kwam weer 7 kilo aan in spiermassa tijdens het Muscle Building plan in een jaar tijd!’’

Shane wilde aankomen en spiermassa opbouwen en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Shane

De reden dat ik begon met Personal Body Plan was dat ik mij niet lekker in m’n vel voelde. Ik wilde persé zichtbare abs en een fit fysiek. Ik behaalde mijn doelen al vrij snel en viel 17 kilo af in de eerste 6 maanden met het Fat Ripping Plan. Echter, gaf dit mij niet de voldoening en het gevoel wat ik had verwacht en besloot om het Muscle Building Plan te gaan doen. Ik kwam het tweede halfjaar 7 kilo aan in spiermassa. Ik voelde mij weer lekker in m’n vel!

Personal Body Plan is niet een streng dieet, een strak trainingsschema of dat je je huidige persoonlijke leven helemaal moet omgooien. Ja, ik drink weleens een biertje in het weekend. Ja, ik eet weleens een patatje. Ja, ik eet graag chocolade. Ja, ik eet graag buiten de deur. Het gaat allemaal om balans.

Bij Personal Body Plan heb ik geleerd dat ik de baas ben van mijn eigen leven. Het gaat allemaal om bewustwording en eerlijk zijn tegen jezelf. Hoe eerlijker je tegenover jezelf bent en tegenover je Coach, des te beter de Coach jou kan begeleiden naar het doel wat je wilt bereiken. Mijn Personal Body Coach Jerry van der Weide heeft mij altijd weten te steunen door open vragen te stellen en zelfreflectie.

Mijn resultaten bleven niet onopgemerkt. Ik kreeg veel positieve reacties in de gym (toen deze nog open waren) en in mijn persoonlijke omgeving. Ik besloot daarom dit jaar ook Personal Body Coach te worden bij Personal Body Plan om deelnemers te helpen en te inspireren met mijn resultaten, ervaring en kennis.

— Shane

Het plan van Shane

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.