Corrien:

Ik vergelijk mijzelf niet meer met anderen

Corrien wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Corrien

Toen ik begon met Personal Body Plan was ik niet te dik en het was voor mijn omgeving daardoor lastig te begrijpen waarom ik Personal Body Plan ging doen. Want als je slank bent hoeft dat toch niet? Voor mij was juist het feit dat ik niet te dik was, maar me wel onzeker en niet happy voelde de reden om me in te schrijven. Want slank zijn betekent niet automatisch dat je gelukkig bent. Ik hoopte natuurlijk wel op fysiek resultaat, maar zelfverzekerder zijn en meer tevreden zijn met mijzelf was voor mij minstens zo belangrijk.

Na 2 maanden vetverbranding, ben ik over gegaan op spieropbouw. Hoe zou dat gaan als ik weer zou aankomen? Gelukkig heeft mijn Personal Body Coach Danny mij hierbij heel goed ondersteund en het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen. ⠀

Spieropbouw/aankomen is een kwestie van loslaten en het ‘gewoon doen’, want die kilo’s zitten er echt niet zomaar aan! Wekelijks ben ik meer gaan eten en ik voelde me steeds beter (en sterker!) worden. De angst om aan te komen ging weg en inmiddels is mijn gewicht hetzelfde als in week 4, maar nu met minder cm’s en dus meer spiermassa! Hoewel het verschil tussen beide foto’s ‘maar’ 2 kg is, zit heel veel progressie aan de binnenkant. Juist door de soms negatieve reacties uit mijn omgeving of switch naar spieropbouw wat in het begin best even moeilijk was, heb ik mentaal zoveel progressie geboekt.

Ik heb geleerd dat ik keuzes maak voor mijzelf en niet voor anderen. Ik vergelijk mijzelf niet meer met anderen, want ik zal nooit worden zoals zij.

— Corrien

Het plan van Corrien

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.