Jermaine:

Ik sta positiever in het leven

Jermaine wilde gespierder worden en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jermaine

“Als”, het magische woord dat ik voor Personal Body Plan gebruikte om mezelf positiviteit aan te praten. Want “als ik dit doe”, “als ik dat doe”, “als ik dit heb bereikt, dan…”. Dit maakte me echter niet gelukkiger, ik hield mezelf alleen maar voor de gek. Het bracht me nergens, maar hield me eerder jaren lang in een negatieve dagelijkse sleur qua werk, relatie en ongezonde voeding. Toen dit besef tot me door drong, besloot ik het roer om te gooien.

Ik wilde meer in shape komen en bewust bezig zijn met gezondere voeding, maar ook conditie en spiermassa op te bouwen. Al gauw merkte ik dat er meer gebeurde. Ik kreeg meer energie, mijn zelfvertrouwen groeide, ik stond positiever in het leven en was bezig met genieten.

De belangrijkste lessen die ik vanuit Personal Body Plan heb meegenomen zijn doe wat voor jou werkt en onthoud dat consistentie de sleutel is tot succes.

Na het afronden van mijn eerste half jaar, wist ik dat ik goed op weg was. Om de beste versie van mezelf te blijven, is het belangrijk dat ik mijn doelen voor ogen hou en constant bewuste keuzes maak om deze levensstijl te behouden. Eén van de keuzes is dat ik door blijf gaan met Personal Body Plan, nu met Personal Body Coach Sjoerd Geertsema.

Voor iedereen die echt zijn of haar levensstijl wil veranderen kan ik niets anders zeggen dan: geef je op voor Personal Body Plan en sta versteld wat je allemaal kunt bereiken! Het vereist discipline, is confronterend en hard werken met ups en downs. Maar uiteindelijk is het, het allemaal meer dan waard.

— Jermaine

Het plan van Jermaine

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.