Caroline (57):

Ik slaap beter, ik voel me fitter en energieker en voel me vrolijker!

Caroline wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Caroline

Ik denk dat ik wel alle diëten heb geprobeerd. Noem iets en de kans is 90% dat ik het gedaan heb. Ik viel altijd goed af; maar kwam altijd weer aan. Sporten is nooit een probleem geweest. Al sinds mijn jonge jaren ben ik op de atletiekbaan en in het bos te vinden. Hardlopen is nog steeds een van mijn passies!

Na mijn laatste afvalpogingen in 2018 was ik er klaar mee. Ik was weer aangekomen en ik geloofde er niet meer in. Ik heb toen al mijn dieetboeken weggegooid; alle kleren met maat 38 / 40 weggedaan en heb me heilig voorgenomen nooit meer te gaan lijnen. Dat heb ik ook niet gedaan. Langzaam maar zeker kwam ik meer en meer aan en ik werd er niet fitter op.

Toen vorige zomer het hardlopen niet meer lukte én ik foto’s van mezelf zag besefte ik me dat ik me zo ook niet goed voel en dat er iets moest gebeuren. Maar ik wilde perse niet gaan lijnen; want inmiddels wist ik dat dat een korte termijn oplossing zou zijn…. Ik ben toen eerst maar eens lid geworden van een sportschool. Ik wist dat krachttraining wel belangrijk is, zeker als je wat ouder bent 😉.

Op social media kwam ik Personal Body Plan tegen. “doe wat werkt voor jou”… dat sprak me aan en ik herinnerde me een ex- collega die jaren geleden veel was afgevallen met Personal Body Plan en nu nog steeds slank was; ook wist ik dat zij niet lijnde. Dat wilde ik ook! Ik ben me erin gaan verdiepen wat het nu precies is. Vooral het feit dat er bij Personal Body Plan aandacht is voor de vier pijlers; gedrag, (gezonde) voeding, beweging én herstel; in combinatie met coaching die bij je past. En het feit dat het geen dieet is sprak me ook aan. Ik ben wat schoorvoetend begonnen; want ik zag het in het begin toch wel als een dieet…. Gaande weg leerde ik echter dat alles kan en mag. “doe wat werkt voor jou”

Ik leerde de balans te vinden in voeding en beweging. Ik houd enorm van lekker tafelen, borrelen en snacken; door de goede balans te vinden kan dat ook gewoon. En ik viel af! Na vijf maanden was ik 11 kilo kwijt! Maar het belangrijkste resultaat was wel dat ik me fit, energiek en gezond voel en als bonus slaap ik veel beter dan ooit! Ik heb nu mijn abonnement met een jaar verlengd omdat ik nog meer wil leren, vooral hoe ik dit resultaat vast kan houden!

Jacqueline geeft goede adviezen en motiveert. Daarnaast motiveert ze ook met nieuwsbrieven met nuttige informatie en kennis. Naast de coaching van Jacqueline ervaar ik ook veel steun van mede PBP-ers. Er is een what’s app groep gestart met deelnemers die op dezelfde datum als ik zijn begonnen. We delen veel met elkaar en motiveren elkaar als het eens tegenzit; heel waardevol!

— Caroline

Het plan van Caroline

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Caroline

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3384 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.