Menno (38):

Ik merkte in de eerste weken al dat ik veel meer energie had en binnen 3 maanden ben ik bijna 10 kilo kwijt!!

Menno wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Menno

Precies wat ik nodig had! Lockdown, relatie beëindigd en bijna dagelijks na werk met een fles wijn op de bank… Totdat 2 vrienden vroegen of ik mee deed met Personal Body Plan.

Personal Body Plan geeft structuur, de trainingen zijn gemakkelijk te volgen (en het schema was in een dag omgezet naar thuis toen de sportscholen dicht gingen!) en het voedingsplan voelt nauwelijks alsof je iets opgeeft. Het maakt je alleen bewust van wat je eet en zorgt dat je de balans gemakkelijk in de gaten houdt. Als ik morgen een dikke hamburger wil eten kan dat gewoon, hoef ik alleen maar te zorgen dat de andere maaltijden lichter zijn in koolhydraten en vetten. En de resultaten zijn snel zichtbaar: ik merkte in de eerste weken al dat ik veel meer energie had en binnen 3 maanden ben ik bijna 10 kilo kwijt!!

Mijn Personal Body Coach Jens heeft me altijd goed geholpen met tips en motivatie. Daarnaast is hij de controle die ik nodig heb om me steeds bewust te blijven van de missie.

— Menno

Het plan van Menno

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Menno

Jens Tjalsma (33)

4.49 / 5

104 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.