Ronald (35):

Ik merkte dat ik zowel fysiek als mentaal aan het veranderen was.

Ronald wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Ronald

Toen ik twee jaar geleden resultaatfoto’s van Personal Body Plan zag, heb ik me meteen ingeschreven. In mijn eerste zes maanden heb ik al heel veel geleerd. Ik begon anders te denken en leerde keuzes te maken. Ik merkte dat ik zowel fysiek als mentaal aan het veranderen was.

Ik heb een drukke baan en maak lange dagen. Maar ik heb ook een vrouw en twee kindjes, die aandacht willen. Het valt dan niet mee om de discipline vast te houden. Het is een kwestie van willen.

Je hoort mensen vaak zeggen “Ik heb geen tijd”. Maar heb je aan jezelf gevraagd of dat echt waar is? Je kunt ook 1 uur in jezelf investeren in plaats van 1 uur op de bank zitten.

Consistentie is de sleutel tot succes. Ik ben trots op mijn resultaten en blij met mezelf. Ik bedank Personal Body Plan  voor de steun in dit moeilijke traject. In het bijzonder bedank ik mijn Personal Body Coach Danny Stevenhaagen, die altijd blijft motiveren.

Wat ik anderen mee wil geven: Alleen je best doen is niet genoeg. Geef het allerbeste van jezelf om je doel te bereiken. Investeer in jezelf. Het kan lang duren voor je resultaat ziet, het kost tijd. Be yourself and stop comparing yourself with others.

Personal Body Plan werkt voor iedereen. Probeer het maar, investeer in jezelf en wees gedisciplineerd en consequent. Personal Body Plan helpt je om sterk te worden, zowel mentaal als fysiek.

Succes! Het is nooit te laat om te beginnen.

— Ronald

Het plan van Ronald

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.