Wendy:

Ik leer beter naar mijn lichaam te luisteren

Wendy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

Bijna 9 maanden geleden ben ik begonnen met Personal Body Plan. Ik had geen balans tussen eten en sporten en ik dacht dat je echt 3/4 keer per week moest sporten maar heb nu geleerd met dank aan mijn Personal Body Coach Aafke Sommers dat je beter naar je lichaam kunt luisteren.\n\nIk heb nu de juiste balans gevonden tussen eten, sporten en naar je lichaam luisteren. Als het sporten even niet gaat is het beter om het over te slaan dan het plezier in sporten kwijt te raken.\n\nDe hobby van bijna elke vrouw is winkelen nou dat heb ik geweten de afgelopen tijd ik kon bijna elke maand wel een nieuwe broek kopen. Nu kunnen we dan eindelijk op jacht naar de juiste bikini voor de zomer!

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.