Lieke (35):

Ik krijg ontzettend veel complimenten en dat voelt zo fijn!

Lieke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lieke

Ik voelde me niet meer lekker in mijn vel en daar wou ik verandering in brengen. Via mijn broertje ben ik terechtgekomen bij Personal Body Plan en mezelf aanmelden als member is de beste keuze die ik heb gemaakt!

Inmiddels volg ik alweer negen maanden Personal Body Plan en ben ik ruim dertig kilo afgevallen! Ik voel me zoveel beter en sporten gaat ook weer makkelijk!

Mijn Personal Body Coach Mariska helpt me echt goed, want ze weet precies wat ik nodig heb om mijn persoonlijke doel te behalen en behouden. Ze staat altijd klaar voor me met goed advies en geeft een duwtje in de rug als het nodig is. Ik kom steeds dichterbij mijn persoonlijke doel dankzij Personal Body Plan en de hulp van mijn coach Mariska!

— Lieke

Het plan van Lieke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Lieke

Mariska Hooftman (35)

4.75 / 5

185 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.