Ghislaine:

Ik kijk uit naar de komende maanden

Ghislaine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ghislaine

Ik ging voorheen wel eens naar de sportschool maar niet met regelmaat. De ene week ging ik wel en de andere week niet. Ik had eigenlijk altijd wel een smoesje om niet te gaan. Met voeding ging het ook alle kanten op. Ik at alles wat los en vast zat en dan met name alle lekkere dingen zoals zakken chips, pakken koekjes etc. Ik was al een tijdje niet meer happy met hoe ik eruitzag en voelde dat het moest veranderen.⠀

Een vriendin van mij benaderde mij om met Personal Body Plan te starten. Na even twijfelen ben heb ik me toch ingeschreven. Dit was één van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt. Door Personal Body Plan ben ik zowel lichamelijk als mentaal veranderd. Waar ik voorheen altijd smoesjes verzon om niet naar de sportschool te hoeven gaan, ga ik nu zonder nadenken naar de sportschool en heb ik er zelfs plezier in. ⠀

Mijn mindset is erg veranderd. Ook met eten maak ik nu bewustere keuzes en voel ik mij ook gezonder. Als ik vragen heb of even ergens tegen aanloop kan ik terecht bij mijn Personal Body Coach Patrick van Koert. Ik ben trots op wat ik nu al heb bereikt met Personal Body Plan en kijk uit naar de aankomende maanden zodat ik door kan gaan om mijn doel te behalen.

— Ghislaine

Het plan van Ghislaine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.