Anneke:

Ik kijk ontzettend uit naar de rest van dit avontuur

Anneke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anneke

Ongeveer een jaar geleden ging de knop om. Al dat gefeest met de nodige hoeveelheden alcohol waren altijd erg gezellig maar ik werd steeds ongelukkiger van mijn spiegelbeeld. Toen ik hoorde dat ik een half jaar in Australië mocht studeren wilde ik er alles aan doen om dat lang gewilde bikinilijf eindelijk eens waar te maken. Want wie aan Australië denkt, denkt aan witte stranden en zon!⠀

Zo begon mijn zoektocht, ik hoorde en las zoveel tegenstrijdigheid over voeding en training. De een beweerde dat cardio de key tot succes was, een ander vertelde dat ik koolhydraten moest bannen en weer een ander zei dat ik enkel moest focussen op krachttraining. Nu weet ik gelukkig beter, en met vallen en opstaan komen we steeds verder.⠀

Ik volgde Personal Body Plan al een hele tijd op social media en besloot bij thuiskomst vanuit Australië mij aan te melden. Samen met mijn Personal Body Coach Eva Poorthuis werk ik nu verder aan de beste versie van mijzelf. Ik ben zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt en kijk ontzettend uit naar de rest van dit avontuur!

— Anneke

Het plan van Anneke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.