Brenda:

Ik kan zelfverzekerd op vakantie

Brenda wilde en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Brenda

Twee jaar geleden kwam ik terug van een reis en zag ik na afloop foto’s van mezelf waarbij ik dacht, dit is niet hoe ik mezelf wil zien. Ik ben altijd slank geweest en niemand heeft ooit tegen mij gezegd dat ik te dik was. Maar zelf voelde ik wel altijd ‘dat randje over je broek’, dat randje wat nooit echt weg ging.

Ik besloot toen meer te gaan sporten. Ik heb diverse methodes uitgeprobeerd, maar na drie maanden was ik dat helemaal zat. Ik ben wel blijven sporten en ‘gezond’ eten maar niet op een effectieve manier. Dan at ik bijvoorbeeld in één keer een pak rijstwafels met pindakaas en honing op. Ik was weer bijna terug bij af.

Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje met heel veel interesse op Facebook. Via Instagram raakte ik geïnspireerd door meiden die er echt voor gingen, en zag (en zie) ik hun echt als voorbeeld. Ik dacht: als zij het kunnen, kan ik het ook!

Met destijds nog zeven maanden op de kalender voordat ik weer op reis ging, besloot ik mij aan te melden voor Personal Body Plan met als doel: een sixpack. Eind oktober trek ik voor een jaar de wereld rond, en wil ik zelfverzekerd in bikini rond huppelen en met plezier op foto’s terug kijken.

Ik koos in de eerste instantie voor spierdefinitie, want veel afvallen hoefde ik niet. Wow, ik at altijd veel te weinig! Het was best lastig om op het proces te vertrouwen, maar als één ding echt de waarheid is, is het dit: consistentie is de sleutel tot succes. Geef je lijf de tijd om te veranderen. Gedurende het traject heb ik regelmatig met mijn Personal Body Coach Ramona overleg gehad hoe ik het beste mijn doelen kon behalen.

Personal Body Plan heeft mij geholpen veel bewuster te worden van de keuzes die ik maak, waardoor ik écht gemotiveerd werd om mijn resultaat te behalen en te behouden. Niet iedereen begrijpt mijn keuzes, maar dat hoeft ook niet. Ook bij dit proces heb ik te maken gehad met ups en downs, maar dat is niet erg. Met nog vier weken te gaan ben ik super gemotiveerd om de puntjes op de i te zetten!

— Brenda

Het plan van Brenda

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.