Joyce (39):

Ik kan weer lachen naar mezelf

Joyce wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Joyce

Wanneer je al meer dan 10 jaar (beter) zorgt voor je gezin dan voor jezelf dan verandert er veel. Lichamelijk en mentaal.

Ik was er eindelijk klaar voor om mezelf op de 1e plek te zetten. Een vriendin liet me kennismaken met Personal Body Plan. Ik heb me geloof ik binnen 30 minuten ingeschreven bij Personal Body Coach Lisyanne van der Zalm. Ik startte 1 week later met enorm veel enthousiasme. Na 4 weken was ik 4 kilo lichter en waren er 9cm verdwenen. Fantastisch. Vooral omdat ik ‘gewoon’ kon blijven eten en nog geen idee had hoe ik op de juiste manier met mijn voeding moest omgaan.

Iedere volgende maand werd het me steeds duidelijker, totdat ‘werkdrukte’ om de hoek kwam kijken. Ik viel compleet terug naar ‘voor PBP’ en lag er in totaal bijna 2,5 maand af.
Toen ik, mede door mijn coach, weer on track kwam ging ook echt het licht ineens aan en begreep ik voeding ook echt beter. Daar op dat moment besloot ik ook dat ik NOG meer wilde weten en daar ook anderen mee wil gaan helpen. ‘CL ACADEMY, HERE I COME’.

En om nog meer andere inzichten te krijgen stapte ik na 26 weken over naar mijn huidige coach, Eline Nederveen.
Met haar ben ik nu 4 weken onderweg en ook dat is een prima keuze geweest. Beide coaches zijn positief, stimulerend en gemotiveerd om een betere versie van jezelf neer te zetten.

Mijn keuze om te starten met PBP was absoluut de beste die ik heb kunnen maken. Wanneer ik nu in de spiegel kijk ben ik al behoorlijk tevreden. Ik ben er zeker nog niet, maar het pad waarop ik loop staat vol met mooie bloemen, en dat maakt dat ik door wil blijven gaan. Ik heb absoluut meer energie. Maar mentaal heb ik de grootste sprong gemaakt. Ik kan weer lachen naar mezelf.

Zowel Personal Body Coach Lisyanne als Eline zijn motivatoren die je steun bieden wanneer het goed en stimuleren wanneer het nog een tandje beter kan. Ook al moet je het uiteindelijk echt zelf doen, het is echt fijn om die back up te hebben.

— Joyce

Het plan van Joyce

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Joyce

Eline Nederveen (47)

4.6 / 5

662 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.