Hanna:

Ik kan vol zelfvertrouwen in bikini rondlopen op vakantie

Hanna wilde en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Hanna

Ik ben van jongs af aan me altijd erg bewust geweest van mijn gewicht. Ik lette vooral op de weegschaal en hoeveel mijn (veel kortere) vriendinnen wogen. Rond mijn 16e sloeg ik hier erg in door en woog ik te weinig voor mijn leeftijd. Een vriendje, de pil en een scooter later eindigde ik op 75 kilo. Ik was diep en diep ongelukkig en durfde de deur niet uit zonder corrigerend hemdje onder mijn kleding.

Toen ik op mijzelf ging wonen ben ik begonnen met sporten. Hoewel het trainen en eten steeds beter ging, hield ik me niet bezig met de energiebalans. Zo at ik doordeweeks gestructureerd, maar ging het in het weekend vaak mis. Daarnaast kon ik mezelf lastig motiveren om volgens een vast ritme naar de gym te gaan en sloeg ik regelmatig een week over.

Vorig jaar heb ik enorm gesukkeld met mijn gezondheid, waardoor ik weinig energie had. werd steeds ongelukkiger met mijn lijf. Ik besloot dat, zodra ik weer enigszins energie had, ik eindelijk eens écht goed onderbouwd bezig moest gaan.

Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje en was altijd erg onder de indruk van de resultaten, maar had weinig vertrouwen dat het mij ook zou lukken. Ik besloot me in te schrijven, niet wetende dat dit de beste beslissing ooit zou zijn.

Dankzij Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Milou heb ik eindelijk ongewenste gewoontes vervangen door nieuwe, prettigere gewoontes. Ik heb eindelijk de structuur en een ritme gevonden waar ik na op zoek was. Ik geniet van iedere training en heb meer energie dan ooit!

Ik heb besloten nog een periode door te gaan met de ondersteuning van mijn Personal Body Coach Milou en kijk er naar uit om met nieuwe doelen aan de slag te gaan.

Maar nu eerst heerlijk genieten van mijn vakantie en vol trots in bikini rondlopen!

– Hanna

— Hanna

Het plan van Hanna

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.