Marnix (27):

Ik kan niet anders dan Personal Body Plan de hemel inprijzen

Marnix wilde aankomen en spiermassa opbouwen en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Marnix

Ik ben eigenlijk altijd al een heel skinny ventje geweest. Altijd onzeker over hoe ik eruit zag, altijd onzeker over praktisch alles. Ik was al heel lang bezig met fitness, maar eigenlijk nooit echt heel fanatiek. En op mijn voeding letten, dat deed ik eigenlijk al helemaal niet..

De eerste maand schopte ik nog tegen vrij veel dingen aan en liep ik vrij veel te klagen. Ik was ook echt stomverbaasd over de hoeveelheden die ik naar binnen moest werken qua voeding. Elke maand werden de hoeveelheden weer omhooggegooid. Ik werd er bijna door ontmoedigd… Na een maand of twee en een aantal handvatten van mijn Personal Body Coach Thom verder, had ik wel door hoe ik Personal Body Plan moest aanpakken. Nu heb ik er ook echt gewoon plezier in.

Ik vind het leuk om naar de sportschool te gaan, ik vind het super interessant om met mijn voeding bezig te zijn en merk dat ik me veel bewuster ben van wat ik eigenlijk eet. Qua sporten en ontwikkelen van mijn lichaam ben ik erachter gekomen dat ik een lichaamstype heb dat én heel langzaam aankomt én ook nog eens heel langzaam spiermassa opbouwt. Maar wat ik samen met Thom in de afgelopen tijd heb mogen bereiken… daar had ik nooit van kunnen dromen eigenlijk.

16 maanden verder, 10 kg gegroeid (op een verantwoorde manier), nu al zichtbaarder meer body en een stuk minder onzeker over mijn lichaam en over mezelf. Ik kan niet anders dan Personal Body Plan de hemel inprijzen en blijf ook de komende tijd druk bezig met mijn plan. Ik ga ook van dit jaar, samen met Thom, een feest maken!!

Ik heb nooit gezondheidsklachten gehad, maar merk wel dat ik met Personal Body Plan een stuk meer energie heb gekregen, een stuk beter en vaster slaap en een stuk minder last heb van een hongergevoel. Ik heb wel een blessure opgelopen een paar weken geleden (eigen schuld overigens..), maar ook hierin merk ik dat mijn lichaam sterker is dan voorheen. Ik had na twee weken al totaal geen last meer van de blessure en kon gewoon weer op oud niveau verder!

Thom heeft ervoor gezorgd dat ik toch altijd weer positief naar Personal Body Plan ging kijken en toch ook altijd weer positief naar mijn resultaten ging kijken. Hij heeft mij echt altijd naar het positieve getrokken en die mindset heb ik wel echt overgenomen. Het gaat me nog steeds allemaal niet snel genoeg, maar Thom heeft mij laten inzien dat het niet gaat om de snelheid, maar om de weg ernaartoe. Door Thom heb ik echt plezier gekregen in het proces en ik blijf ook de komende periode met hem sleutelen aan mijn resultaten.

 

— Marnix

Het plan van Marnix

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.