Martine (28):

Ik kan iedereen aanraden om te starten met een Personal Body Plan

Martine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Martine

Na lang twijfelen heb ik vorig jaar september eindelijk de knoop doorgehakt! Ik moest aan mezelf werken, fitter worden en wat kilo’s kwijtraken. Ik zat niet lekker in mijn vel en werd heel erg enthousiast van de resultaten die ik zag van Personal Body Plan. Ik kende het plan al via een vriendin en wist dat dit goed bij me zou passen, maar de eerste stap in de goede richting zetten is altijd even een dingetje.

De reden waarom ik voor Personal Body Plan heb gekozen is vrij simpel: Ik zocht niet alleen een manier om af te vallen, maar om mijn levensstijl compleet te veranderen! Ik ben al eerder meerdere kilo’s kwijtgeraakt op eigen initiatief, maar zodra ik tevreden was kwamen ze er keihard weer aan. Zo voelde ik me dus ook heel ongelukkig als ik mezelf steeds in de spiegel bekeek.

Op dit moment ben ik dag 200 al gepasseerd en voel ik mij fitter en strakker dan ik ooit heb gedaan. Ik voel me eindelijk happy in mijn lijf! Heerlijk!

Ik heb dan een enthousiaste, lieve Personal Body Coach Chrissy Zijmers  (@pbpcoach_chrissy). Zij geeft me veel complimenten op de juiste momenten, en de juiste tips waardoor ik altijd weer de motivatie krijg om door te gaan! Dat geeft mij veel zelfvertrouwen.

Natuurlijk heb ik ook mijn momenten dat het niet gaat zoals ik eigenlijk wil, maar dan kijk ik terug op wat ik al heb bereikt en ben ik ontzettend trots op mezelf! Ik kan het iedereen aanraden om te starten met een Personal Body Plan, ongeacht wat je doel ook is. Zet je twijfels opzij en ga ervoor! Gun het jezelf!

— Martine

Het plan van Martine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Martine

Chrissy Zijmers (33)

4.67 / 5

1809 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.