Miranda (29):

Ik kan genieten van eten zonder me schuldig te voelen

Miranda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Miranda

In september 2018 startte mijn man met Personal Body Plan. We hebben een roerig jaar achter de rug, wat ook invloed had op mijn gezondheid en gewicht. Ik kon niet achterblijven, dus ben ik in oktober ook gestart.

Vlak nadat ik begon met mijn plan kwam ik met een burn-out thuis te zitten. Personal Body Plan gaf mij houvast, juist in een tijd dat ik thuis zat. Ik heb veel uit de gedragslessen weten te halen. Niet alleen wat voeding betreft, maar gek genoeg ook hoe ik het een en ander aanpak in mijn leven.

Ik ben trots op hoe ver ik al gekomen ben, maar ook op mijn Personal Body Coach Bob. Hij staat elke keer weer voor mij klaar; van een simpele tip tot een echte eyeopener en peptalk.

Ik ben veel zelfverzekerder geworden en kan genieten van eten zonder me schuldig te voelen. Ja, ook ik eet met regelmaat nog een bakje chips en we bestellen ook wel eens spontaan sushi. Het proces verloopt met vallen en opstaan, maar juist door de momenten waarop ik val leer ik het meest.

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en had niet verwacht dat ik binnen 16 weken al zo’n verandering zou meemaken, zowel fysiek als mentaal.

— Miranda

Het plan van Miranda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Miranda

Bob Franssen (37)

4.58 / 5

2391 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.