Ella (24):

Ik kan bewustere keuzes maken om wel te blijven genieten zonder mij schuldig te voelen

Ella wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ella

Ik durfde mij niet aan te melden, dacht dat alles wel goed ging en ik mijn lichaam toch nooit zo kunnen veranderen. Maar dat blijkt zeker niet waar. Ondanks dat de stappen fysiek niet onwijs groot zijn, zijn deze mentaal reuze groot.

Ik geniet weer van eten en durf nee te zeggen als ik iets niet wil. Ik kan bewustere keuzes maken om wel te blijven genieten zonder mij schuldig te voelen. Hier heb ik onwijs veel tips en motivatie voor gekregen vanuit mijn Personal Body Coach!

Super fijn om wekelijks een check te hebben hoe ik vind dat het is gegaan. Soms ben ik niet zo tevreden en dan laat mijn Personal Body Coach zien waar ik vandaan kom en dan mag ik zeker trots zijn! Ik ben heel blij met de positieve woorden van Marinke!

— Ella

Het plan van Ella

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ella

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2889 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.