Angelique:

Ik hou nog steeds van mijn wijntje en ik kan nog steeds lekker eten.

Angelique wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Angelique

Het begin van Personal Body Plan vond ik het onwijs moeilijk. Na elke krachttraining had ik spierpijn tot en met, maar ik heb doorgezet, ook al heb ik nog steeds een haat/liefde verhouding met de krachttraining.

Ik ben moeder van twee jongens dus ik probeer zoveel mogelijk overdag te trainen, ik heb het geluk dat de jongste nog ’s middags slaapt en de oudste naar school gaat, maar ook in de vakanties train in overdag, vaak met extra’s kg, want ze willen wel graag mee doen.

Ik ben veranderd van een moeder die ’s middags het liefst op de bank zit naar een moeder die niet meer op de bank kan zitten, omdat er nog teveel energie is. Ik heb in dit halfjaar een hoop geleerd, het gaat met vallen en opstaan, het is echt geen quick fix.

Ik hou nog steeds van mijn wijntje en ik kan nog steeds lekker eten. Alleen ik heb geleerd om het te compenseren en niet alleen maar alles te eten en drinken en niet te bewegen. Ik kan iedereen Personal Body Plan aanraden! Bij PBP@Home kan je je eigen tijd indelen, je hoeft niet naar de sportschool.

Mede dankzij mijn Personal Body Coach Marleen van der Horst ben ik ondertussen 14 kg afgevallen en zo’n 55 cm geslonken. Ik voel mij beter, ik voel mij sportiever en heb meer energie. Twijfel je nog aan Personal Body Plan? Stop met twijfelen en ga het doen! Succes!⠀

— Angelique

Het plan van Angelique

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Angelique

Marleen van der Horst (40)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.