Talitha:

Ik heb zoveel progressie gemaakt!

Talitha wilde en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Talitha

Iets meer dan een jaar geleden ben ik begonnen met stage lopen bij Personal Body Plan en ook mijn eigen Personal Body Plan. Fitness had toen mijn interesse al een beetje gewekt, maar Personal Body Plan heeft mij nog veel verder doen kijken in de wereld van gedrag, voeding, training en herstel.

Een aantal jaar geleden liep ik een chronische blessure op waardoor ik krachttraining moest doen om de blessure te verminderen en te ‘onderhouden’. Na een aantal keer trainen met mijn fysiotherapeut interesseerde deze sport mij steeds meer. Eerst nog onwennig, maar de goede resultaten inspireerde en motiveerde mij enorm. Hierdoor ging ik mij ook steeds meer interesseren in krachttraining en uiteindelijk ook voeding.

Ik ben toen begonnen met mijn eigen Personal Body Plan waar ik enorm veel heb geleerd. Tijdens deze periode ben ik bezig geweest met het opbouwen van spieren en daarna vetverbranding. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk veel te weinig en onder mijn onderhoud at waardoor ik al een tijd stil stond met mijn progressie.

Naast de lichamelijke progressie heb ik op persoonlijk vlak ook veel geleerd en ontwikkeld. In zie in krachttraining veel uitdaging, het geeft doorzettingsvermogen en het heeft mijn zelfvertrouwen verhoogd. Het geeft mij veel voldoening en structuur in mijn leven wat ik erg fijn vind. Al deze dingen samen hebben er voor gezorgd dat ik van onzeker meisje ben je gegroeid tot een zekere vrouw die weet wat ze wilt.

Uiteindelijk gaat krachttraining om zo veel meer dan alleen lichamelijk bezig zijn. Je wilt jezelf namelijk verder ontwikkelen op meerdere vlakken en het beste uit jezelf halen. En dat gaat verder dan alleen jezelf naar de gym slepen. Want wie wil nou niet de beste versie van zichzelf zijn?

– Talitha

— Talitha

Het plan van Talitha

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.