Emma:

Ik heb weer voldoende energie!

Emma wilde een sixpack en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Emma

Ik wilde sterker worden, meer energie krijgen en wat strakker in m’n vel zitten. In februari ben ik begonnen met Personal Body Plan en heb nu een balans gevonden tussen voeding, sporten en genieten.

Voorheen lette ik al op mijn voeding en sportte regelmatig. Maar had geen idee hoeveel voeding ik nodig had en in welke verhoudingen. Tijdens de trainingen deed ik vaak maar wat en dat zorgde ervoor dat ik geen resultaat boekte en gedemotiveerd raakte. Het was voor mij vaak “ alles of niets”. Nu weet ik wat ik kan eten op een dag en heb voldoende energie. Eet ik een keer teveel is dat niet meteen een ramp. Doordat mijn Personal Body Coach Trees mij liet inzien dat ik een soort balans kan creëren (de 80-20 regel).

De trainingen zijn afwisselend en vind ze super om te doen. Ben al heel blij met het resultaat tot nu toe. Maar ga dit half jaar verder met het spieropbouw.

— Emma

Het plan van Emma

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.