Angelique (45):

Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam!

Angelique wilde afvallen en fit worden en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Angelique

Zestien jaar geleden begon ik met kickboksen. Op dat moment woog ik ruim 90 kilo en raakte de kilo’s maar niet kwijt. Ik ging 4 keer per week sporten en ik woog in 2016 nog maar 70 kilo. Dit deed mij erg goed, zeker tijdens een burn-out, werkeloosheid en een scheiding.

Opeens kreeg ik echter pijn in mijn rug, mijn rechterbeen en last van mijn achillespezen. Ik besloot om minder te gaan kickboksen en te gaan fitnessen. Na het sporten voelde ik me beter, maar het was telkens van korte duur.

Door mijn immobiliteit had ik geen vertrouwen meer in mijn eigen lichaam. Het was voor mij onvoorstelbaar dat ik in korte tijd 11 kilo aankwam. Tijdens de twee lockdowns kon ik geen kant op en ik had zoveel pijn. Was dit het nu?

Ik bezocht verschillende specialisten. Uiteindelijk kwam ik bij een reumatoloog terecht, die stelde de volgende diagnose: de ziekte van Bechterew. Een vorm van ontstekingsreuma in de heup, rug en schouderbladen waardoor je een kromme lichaamshouding krijgt.

De zware medicatie heeft mijn leven veranderd en die kilo’s bleven er ook maar. Ik volg Personal Body Plan al jaren op social media. Het werd hoog tijd aan de slag te gaan. Inmiddels zijn we 12 weken verder en ik ben al 8 kilo kwijt!

Mijn Personal Body Coach Nicole weet dat ik een perfectionist ben en stuurt mij goed bij. Ze geeft mij tips en steunt mij ook als het even niet zo goed gaat. Ik kan mij geen betere coach wensen.

Ik ben trots op mezelf dat ik zo ver ben gekomen ben. Mijn volgende doel wordt mijn gewicht behouden en wellicht meer spiermassa! Ik ben ook trots op mijn vriend die ook meedoet. Hij heeft ook megaveel progressie gemaakt. Jij bent mijn hunk 2.0.

Door Personal Body Plan kan ik alles weer doen wat ik wil, sta ik positiever in het leven ook al heb ik heel wat voor mijn kiezen. Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam, op het moment bijna geen pijn en zie ik er nu goed uit!

— Angelique

Het plan van Angelique

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Angelique

Nicole Paffen - Knebel (49)

4.63 / 5

446 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.