Mike (28):

Ik heb weer plezier in het sporten en boek weer progressie!

Mike wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Mike

Zou Personal Body Plan echt werken? Ik heb zelf lang hierover getwijfeld. Maar na jaren klooien met het zelf maken van eet- en sportschema’s en op aanraden van mijn vriendin besloot ik om het toch te proberen. En wat een fantastische keuze was dat!

Het lukt mij nooit om veel af te vallen met mijn eigen schema’s en erger nog: ik was het plezier in sporten verloren. Het werd móeten sporten in plaats van daar echt zin in hebben.

Sinds ik met Personal Body Plan ben begonnen ben ik echter al 16 kg afgevallen en voel ik mij fitter, zelfverzekerder en energieker. En het allerbelangrijkste: ik heb weer plezier in het sporten!

Natuurlijk gaat het niet áltijd goed en heb ik ook slechtere weken waarin ik minder sport of minder op mijn eten let. Maar met hulp van mijn Personal Body Coach Rody is het mij gelukt om de juiste balans hierin te vinden. En niet te hard voor mezelf te zijn.

Mijn Personal Body Coach heeft mij enorm geholpen door realistische doelen te stellen en mij te begeleiden binnen dit proces. Ook motiveert hij me vaak door een spiegel voor te houden en mij naar mijn behaalde resultaten te laten kijken, zelf zie je dit namelijk niet meer.

Je merkt echt dat hij veel verstand van sport en voeding heeft, zeker een aanrader! Ik ben heel blij dat ik ooit gestart ben met Personal Body Plan en ik ben heel blij met mijn Personal Body Coach. De keuze heeft namelijk een heel positief effect op mijn leven. Dus zou Personal Body Plan werken? Voor mij wel!

— Mike

Het plan van Mike

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.