Elisa (23):

Ik heb veel minder last van mijn stuitje!

Elisa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Elisa

Na een keer eerder mee te hebben gedaan aan Personal Body Plan in 2017, heb ik in april besloten om me nog een keer in te schrijven. Ik had een terugval gehad en wilde de draad weer oppakken. Inmiddels zijn we 20 weken en weer -6,5 kilo verder. Onder online begeleiding van mijn Personal Body Coach Margreet Folman begint de vorm van 2017 weer zichtbaar te worden.

Ik vind het soms nog steeds lastig om alles te combineren met werk, 2 honden en een huishouden, maar met de tips van mijn Personal Body Coach Margreet wordt het ook steeds meer eigen. Mijn Personal Body Coach Margreet is belangrijk voor mij, voor de kleine, simpele dingen die ik zelf vaak vergeet en die een wereld van verschil maken.

Door de krachttrainingen van Personal Body Plan heb ik bovendien veel minder last van mijn stuitje. Meer dan een jaar lang heb ik na een val elke dag pijn aan mijn stuitje gehad en dat is nu zo veel minder.

— Elisa

Het plan van Elisa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Elisa

Margreet Folman (37)

4.78 / 5

456 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.