Melissa (33):

Ik heb veel meer energie, slaap beter en ben gelukkig

Melissa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Melissa

Ik volgde al een tijdje de Facebook en Instagram accounts van Personal Body Plan en zag hier keer op keer mooie resultaten. Een jaar geleden heb ik zelf ook de stap gezet om het roer om te gooien. Ik wilde weer lekker en vooral strakker in mijn vel zitten. Personal Body Plan gaf mij gelijk structuur in mijn eetpatroon en sportritme. De app en mijn Personal Body Coach waren een stok achter de deur. De kilo’s vlogen er de eerste maanden af en inmiddels is een gezondere leef stijl een gewoonte geworden.

Ik heb veel meer energie, slaap beter en ben gelukkig. Ik had nooit verwacht dat mijn lichaam zo kon veranderen zonder extreem dieet en hele dagen in de sportschool. Ik heb mede door corona alles thuis gedaan! Super blij dat ik deze keuze heb gemaakt ik heb een nieuwe levenstijl aangeleerd die ik nu zelf ga voortzetten.

Ik heb vanaf moment 1 meer energie gehad en een positievere mindset. Niet alleen vond ik geluk bij mijzelf maar eind vorig jaar ook in de liefde. Personal Body Plan heeft meegeholpen aan een positiever zelfbeeld en inzichten in een gezonde levenstijl en hoe belangrijk dit is voor een positievere mindset

Mijn Personal Body Coach Stephanie heeft mij heel erg het gevoel gegeven dat alles kon en niks moest. Dit was voor mij erg prettig. Als ik zelf niets te vragen had dan kwam zij met een leuk recept of tips om over na te denken. Ik vond de vrijheid heel fijn en Stephanie liet vaak weten hoe goed ik bezig was en dat motiveerde steeds om zo door te gaan.

— Melissa

Het plan van Melissa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Melissa

Stephanie Schipper (35)

4.55 / 5

159 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.