Jeanet (34):

Ik heb veel meer energie gekregen en ik voel me fitter!

Jeanet wilde fit worden en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jeanet

Dankzij Personal Body Plan heb ik eindelijk weer balans gevonden.

Bij mij was het altijd alles of niets. Ik legde de lat veel te hoog en was te streng voor mezelf, waardoor elke poging om fit te worden in een teleurstelling eindigde.

In 2020 kwam ik thuis te zitten met onder andere lichamelijke en mentale klachten. Na een jaar was ik er klaar mee, ik wou weer lekker in mijn vel zitten en vooruit zien te komen. Daarom besloot ik om mezelf te herpakken met Personal Body Plan.

Ik had weer zin om lekker te gaan sporten, en om me weer fitter en energieker te voelen. Mijn doel was om het vertrouwen in mijn eigen lichaam terug te krijgen. Inmiddels is dat goed gelukt met behulp van mijn Personal Body Coach Bianca!

Bianca leert mij bijvoorbeeld om niet te streng voor mezelf te zijn. Door haar tips leg ik juist focus op de dingen die wel goed gaan. Daarnaast motiveert ze me altijd op de juiste manier!

Qua voeding heb ik een mooie balans gevonden die heel goed vol te houden is. Er is nog steeds ruimte voor een gezellig wijntje of pizza in het weekend. En het plezier in sporten is helemaal terug!

— Jeanet

Het plan van Jeanet

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jeanet

Bianca Vrolijk (32)

4.64 / 5

226 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.